Metsästys‎ > ‎

Metsästysajat ja rauhoitukset

Metsästyssäännöt ja rajoitukset seuran alueelle vuodelle 2018-2019:

Metsästysajat:
Seuran alueella noudatetaan valtakunnallisia metsästysaikoja ja rajoituksia. Tarkista viimeisin tieto aina ennen metsästystä Metsästäjäin Keskusjärjestön sivuilta tai Metsästäjä-lehdestä.

Kiintiöt:

majava* yht.  3 kpl seuran alueelta
metso  1 kpl / jäsen
teeri 3 kpl / jäsen
pyy vapaa
sorsat vapaa
muut riistalinnut vapaa
jänikset vapaa
pienpedot vapaa
kauris** vapaa

* -Satakunnan riistanhoitopiiri on myöntänyt seuralle 3 kpl euroopanmajavan kaatolupia. Luvat ovat seuran koko alueelle. Varmista ennen jahtiin menoa jäljellä oleva lupamäärä Riskusalon Jukalta sekä ilmoita myös mahdollinen saaliisi välittömästi Jukalle!!!

** -kauriin kaadosta tehtävä lakisääteinen kaatoilmoitus riistanhoitopiiriin Omariista-palvelussa (http://saalis.riista.fi/fi/ ).

Muutoin noudatetaan Metsästäjäin Keskusjärjestön, Riistahoitopiirin ja  -yhdistyksen antamia suosituksia.
Vieraan kaatama riista vähentää jäsenen kiintiötä.

Rauhoitusalueet:
Takajärvi, Petäjäjärvi, Iso ja Vähä Kalajärvi.

Juhlapyhärauhoitukset:
Jouluaatto ja -päivä.

Vieraskortit:
Seuran jäsen mukana jahdissa ja vastuussa vieraastaan.
Ei vieraiden määrärajoitusta/jäsen, mutta vieraan kaatama riista lasketaan jäsenen kiintiöön. Vieraan saalis tulee kirjata jäsenen riistakorttiin. Vieraskortilla ei saa metsästää kaurista.
Hinta 10€ / vuorokausi.
Vieraskortin voi maksaa seuran tilille Nordea FI32 1443 3000 1202 01. Lupa on maksettava ennen metsästystä ja
maksusta pitää ilmetä vieraan nimi sekä metsästyspäivämäärä !!!
Pienpetometsästys sallittu seuran jäsenen mukana ilman vieraskorttia.

Kausikortit:
Voidaan myöntää 10 kappaletta metsästyskaudelle, hinta 210€/kausi. Saaliskiintiöt samat kuin jäsenillä. Ei metsästysoikeutta hirvieläimiin (peura, hirvi), kauris sallittu. Kausikorttilaiset palauttavat myös täytetyn riistakortin sihteerille. Kausilupaa haetaan kesäkuun loppuun mennessä "asiakirjat"-osiosta löytyvällä kaavakkeella.